Helle Nerup Jazz

Jeg har været så heldig, at jeg har spillet med Michael Vogelius Larsen (piano) og Stig Andreasen (bas) i mere end 20 år. Vi nyder hinandens selskab, og det høres i vores musik. Vi har et stort repertoire af jazz og latin standards, udvalgte pop sange i egne arrangementer, og derudover danske sange og revyviser. Mange af vores numre har Michael arrangeret til os, så vi får vores helt egne udgaver af standard melodier.

Michael, Stig og jeg udgør grundstammen i vores orkester. Men vi udvider gerne med flere musikere efter behov. Skal der mere lyd på, inviterer vi Carsten Milner på trommer.  

 

Julekoncert

Vi har et dejligt julerepertoire med et bredt udvalg af danske salmer, engelske Carols og amerikanske julejazz standards.  Velkendte jule – og vintersange som f.eks. ”Kimer i klokker”, ”Silent night” og ”Sneflokke kommer vrimlende” får et nyt udtryk i Michael Vogelius Larsens smukke arrangementer.Vi spiller også gerne op til fællessang efter ønske.

 

Limboland

Ny CD ude nu

Se mere

Sagt om mine sange:

Kirsten Bork

konsulent indenfor udvikling og samspil

Fantastisk dejlig både musik, tekst og sang. Flotte, tænksomme tekster, som giver mig en masse associationer til mit eget liv

Flemming Højmann Hansen

Dejlige, personlige sange sunget så smukt og indtrængende

Helen Sørensen

Det er godt nok noget af det smukkeste og mest autentiske jeg har hørt længe. Det er ikke bare det, du synger, det er også måden, der hvor det kommer fra

Jens Andersen

organist og pianist ved Kirke Helsinge og Reersø Kirke

Stor ros for jeres hyggelige, swingende, jazzede julekoncert i Reersø kirke. Jeres glimrende trio med saxofon til lejligheden var lige hvad vi kunne trænge til af noget friskt og festligt julemusik.

Der var et rigtig godt udvalg af musik for alle Smagssanser. I spillede og sang på en dejlig, naturlig og overbevisende musikalsk facon og var til stor glæde for alle de fremmødte, som jeg siden har talt med.

Jeg kan varmt anbefale jer til lignende arrangementer

Sognepræst Steen Nielsen

Helle Nerups Jazz-Trio spillede til sommerfest i Tveje Merløse kirke i 2018.

Det var solskin, og Helle Nerups smukke jazzstemme og det snorlige akkompagnement skabte en superfin ramme om vores samvær

Ingeborg Lykke Michel

Sorgmuntre, det lyse ligger i arrangementet, latino rytmerne farligheden ligger lige om hjørnet. Forførelsen af det ligefremme sprog og bang, så kommer der lige en brosten forbi. Mega spændende.

Birte Smidt

pensionist

Man bliver helt varm og stille indeni

Mette Olsen

Jeg er vild med Helle Nerups tekstunivers, som byder på underfundige, nærværende og fremfor alt bevægende tekster / fortællinger. Melodier og arrangementer er gennemførte og virkelig lytteværdige. Bandet spiller med intensitet og nærvær. Tusind tak for denne dejlige oplevelse.